Indien u afgelopen jaar of dit jaar gescheiden bent dan komt er veel meer kijken bij uw belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen. Wanneer je gaat scheiden of gescheiden bent, heeft dit grote gevolgen voor je belastingaangifte.

De belastingdienst ontving afgelopen jaar van 49% van de gescheiden mensen foutief ingevulde aangifte. Dat is 13% van alle aangiften in Nederland! Met name in de rubriek over de ontvangen alimentatie gaat het bij 80% van de gescheiden mensen fout.

Wij werken samen met diverse scheidingsspecialisten en behandelen ook zelf behandelen jaarlijks vele scheidingen en zien dat veel mensen na de scheiding moeite hebben met het indienen van de belastingaangifte of dat op onjuiste wijze doen. Daarnaast vergeten veel mensen toeslagen aan te vragen waar zij wel recht op hebben. Heb jij hier al over nagedacht?

Wij als professionele belastingconsulent van Tax Help helpen met jouw belastingaangifte. Zo haal je het maximale uit je aftrekbare kosten en loop je geen risico toeslagen of heffingen mis te lopen.

Zo werkt het
We kijken eerst of je in aanmerking komt voor toeslagen en of we een voorlopige aanslag voor je moeten aanvragen of wijzigen. Belangrijk! Want in de meeste gevallen kan je na een scheiding aanspraak maken op verschillende toeslagen en/of kortingen en dat verandert je maandelijkse inkomen aanzienlijk. Vervolgens handelen we de aangifte inkomstenbelasting voor je af voor één vaste lage prijs.

aangifte